06 46433522 info@eshine.nl
Select Page
PROFESSIONAL CLEANING SERVICES

Professionele schoonmaakdiensten

Over E. Shine

Mijn naam is Edyta Rybak. Ik heb altijd twee passies gehad: economie en schoonmaken … deze passies leiden mij door het leven.

Ik kwam in 2009 naar Nederland, waar ik in 2014 mijn eigen schoonmaakbedrijf startte. E. Shine, met de E van Edyta en Shine omdat we schoonmaken tot het blinkt. E. Shine is als mijn tweede kind. Ik zorg ervoor, ik laat het ontwikkelen en geniet ervan, samen met mijn huidige en toekomstige klanten.

Ons team bestaat uit een toegewijde groep vrouwen. Ze houden van schoonmaken en zijn niet bang om hard te werken. Onze focus ligt niet op kwantiteit, maar op kwaliteit. Voordat u bedenkt wat wij voor u kunnen doen, hebben wij het al gedaan.

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf met passie en een hoge standaard, dan bent u bij E. Shine aan het juiste adres. Wij werken met een glimlach aan schone en frisse ruimtes. Een tevreden klant is voor ons de mooiste beloning.

droom groots * fonkel meer * schijn helder!

Schoonmaak kantoren

Een modern kantoor vraagt om efficiënte dienstverlening. U kunt ons inhuren voor de dagelijkse schoonmaak of voor een andere door u gewenste frequentie, zowel tijdens als buiten kantooruren.

Overdag zijn onze net geklede medewerkers een aanvulling op uw professionele kantoor. Er wordt in stilte gewerkt, zonder uw medewerkers te storen. Ze weten wanneer we komen en verhuizen tijdelijk naar een andere plek als ze willen dat hun werkplek wordt schoongemaakt.

Buiten kantooruren werken wij in de avond of de vroege ochtend. Wij vinden dat niet ons team, maar alleen het effect van ons werk zichtbaar moet zijn. Naast de uitvoering van de dagelijkse schoonmaak, bereiden wij uw kantoor ook voor op de volgende werkdag. Zaken als afval verwijderen, bloemen verversen, vaatwasser uit- en inruimen en de koffiemachine reinigen en bijvullen nemen wij voor onze rekening. Wij zetten deze extra stap, zodat uw medewerkers er overdag geen omkijken naar hebben.

 

Schoonmaak ander type gebouwen

De dagelijkse schoonmaak zorgt ervoor dat zowel klanten als medewerkers, comfortabel kunnen verblijven in een schone omgeving. Wij hebben ervaring met het schoonmaken van diverse objecten: van gebouwen met technische apparatuur (zoals detectivebureau’s en opnamestudio’s), bedrijven op het gebied van gezondheid (zoals spa’s en sportscholen) tot showrooms, hotels en restaurants.

We verzorgen ook de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, zoals entrees, liften, toiletten, keukens, trappenhuizen, nooduitgangen, ontvangstruimtes en vergaderzalen. Gewoonlijk gaat het hierbij deels om regelmatige en deels om periodieke werkzaamheden. Ook voor trappenhuizen en portieken van woongebouwen kunt u ons inhuren.

Schoonmaak na renovatie

Ons bedrijf is ook in te zetten voor schoonmaak na renovatie. Deze dienst omvat gewoonlijk glazenwassen (ook op hoogte) en reinigen van deuren, keuken, badkamer en overige apparatuur. Voorbereiden voor bewoning, zoals decoratief werk behoort ook tot de mogelijkheden.

Schoonmaak onroerend goed

We bieden compleet ontruimen en schoonmaken van woningen aan, bijvoorbeeld bij overlijden of bij vertrek van bewoners met achterlating van de inboedel. Ook het opruimen van wietplantages behoort tot de mogelijkheden.

Wij richten ook woningen in, bijvoorbeeld een modelwoning bij een nieuwbouwproject of gemeubileerde woningen voor verhuur. We verwijderen beschermplastic van keukenelementen, maken bedden op en plaatsen decoratieve elementen.

Schoonmaak buitenruimte

We maken niet alleen binnen schoon. De buitenruimte is ook belangrijk. Het schoonmaken van bijvoorbeeld galerijen, balkons en terrassen kan op diverse manieren worden uitgevoerd. Eén methode is hogedrukreiniging. We raden aan dit eenmaal per kwartaal te laten uitvoeren. Ook het verwijderen van zwerfafval en kauwgom behoort tot de mogelijkheden.

We accepteren ook aanvragen voor glazenwassen en zijn gekwalificeerd om op grootte hoogte te werken. Of het om galerijflats of woontorens gaat, wij kunnen het verzorgen.

Machinaal schoonmaken

Op het gebied van machinaal schoonmaken is één van de vele opties die wij bieden grondige vloerreiniging. Dit kan het verwijderen van vlekken, schoonmaken, polijsten en egaliseren van oppervlaktes omvatten. Wij hebben ervaring met allerlei vloeren, zoals vloeren van dansstudio’s, zachte vloeren zoals in yogastudio’s, houten vloeren, parket en marmeren vloeren.

“Al jaren een geweldige samenwerking. Top service en zeer goede kwaliteit. Schoonmaken zoals het hoort!”

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U bent slechts enkele stappen verwijderd van een schoon object

  1. Neem contact op
  2. Bezichtiging van het object
  3. Uitbrengen offerte
  4. Schoonmaken
  5. Tevreden klant

Let op: wij werken alleen voor de zakelijke markt.

Ons team

Edyta Rybak

Edyta Rybak

eigenaar

Agnieszka Rozynek

Agnieszka Rozynek

Malgorzata D. Morawiec

Malgorzata D. Morawiec

Elzbieta Nowak

Elzbieta Nowak

Malgorzata Warchol

Malgorzata Warchol

Malgorzata Kubicz

Malgorzata Kubicz

Barbara Kolany

Barbara Kolany

Neem contact op

E. Shine schoonmaakbedrijf

Westplein 12-14
3016BM Rotterdam

06 46433522
info@eshine.nl

KvK 60634448

7 + 8 =